Ако мечтаете за кариера в счетоводната или консултантската професия, Бейкър Тили е в състояние да Ви помогне да придобиете опита, от който се нуждаете за професионалното си развитие. Работейки за различни клиенти с дейности във всички видове индустрии, големи и малки, вие ще имате възможност да се докоснете до различни възможности за предоставяне на консултации за бизнеса.

В Бейкър Тили хората имат възможност да работят в дух на екипност, да оказват съдействие на клиентите и да дават своя принос за общността, в която живеем. Като една от водещите счетоводни фирми, ние сме установили служебни отношения на доверие с нашите клиенти и среда, в която да постигнем върхови професионални резултати.

Нашата фирма инвестира в хора от най-висок калибър, като развива техните умения и ги насърчава да участват в успеха на компанията.

Нашите образователни и учебни програми, и програми за развитие, гарантират, че в допълнение към повишаването на техническата им компетентност, нашите хора получават необходимите познания, умения и техники. Това се постига посредством комбинация от формално вътрешно обучение, външни курсове и обучение на работното място.

Работа в Бейкър Тили

Working-With-Baker-400x200

Свободни работни места

Формуляр за кандидатстване

Transparency Report