Sofia Office

5, Stara Planina Str.,&
5th and 6th floor
1000 Sofia
Bulgaria

T: +359 2 9580980
F: +359 2 8592139
E: office@bakertilly.bg
W: www.bakertilly.bg

Blagoevgrad Office

1 Stefan Stambolov Str.
Floor 1, 2700
Blagoevgrad
Bulgaria

T: +359 2 9580980
F: +359 2 8592139
E: office@bakertilly.bg
W: www.bakertilly.bg

  Абонирайте се за нашия бюлетин

  * задължителни полета
  Публикации за данъци
  Публикации за услуги
  Имейл формат

  Baker Tilly Klitou and Partners Ltd ще използва информацията, предоставена от Вас в този формуляр, само за контакт с Вас и изпращане на актуални и маркетингови материали. Моля, посочете по какъв начин бихте искали да получавате нашите публикации:

  Вие можете да промените избора си във всеки един момент като кликнете върху линка за прекратяване на абонамента в долната част на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на: news@bakertilly.com.cy. Ние ще се отнасяме с уважение към Вашите данни. За повече информация относно нашите практики за защита на неприкосновеността на личния живот, моля, вижте нашата интернет страница. Като кликнете по-долу Вие приемате, че можем да обработваме Вашите данни в съответствие с тези условия.

  Като маркетингова платформа ние използваме Mailchimp. Като кликнете по-долу Вие потвърждавате, че Вашите данни ще бъдат прехвърлени към Mailchimp за обработка. Повече информация за практиките за защита на неприкосновеността на личния живот на Mailchimp можете да получите тук.